El nostre equip
El nostre equip humà està compost per un excel·lent elenc de professionals de l’àmbit de l’hostaleria, on a part de la seva dilatada experiència es destaquen per donar nom a l’equip. Si la cuina es considera un art, que sens dubte ho és, comptar amb artistes que sensibilitzen la seva feina i la converteixen en aquest art, ens apropa aquesta sensibilitat on el paladar forma part del nostre cinquè sentit, el gust.

direcció
Xavier Marí
Empresari de l’àmbit de les telecomunicacions amb una dilatada experiència al sector de l’hostaleria, en especial de l’àmbit d’oci i copes com a propietari i accionista del Zeorema i col·laborador al Cafè de les Arts, locals d’èxit de l’oci nocturn a la dècada dels 90. Hereu d’una experiència inestimable, on la seva mare Pilar va contribuir des de la seva cuina a l’èxit del restaurant Passadís d’el Pep i de Cal Pep de la família Manubens al Barri de la Ribera de Barcelona.

CUINA
Cecilio Santiago
Tota una vida a l’hostaleria, tant des de la gestió de sales com a la cuina. Les seves experiències a “Mas Pi” de Santa Susanna” i la seva direcció i gestió al “Punta del Riu Tordera” a Malgrat de Mar, entre altres restaurants, el van dirigir a la cuina de l’anterior Capricis de la Punta, el nostre local on comparteix el seu responsabilitat de Xef amb altres àmbits de gestió i de multi tasca que el seu caràcter i experiència aporten de manera inestimable a la nostre cuina i al nostre negoci.

CUINA
Ana Alonso
Des de la Cuina a la Sala i viceversa. Després d’una important experiència al món de l’hostaleria, la seva adaptació a diferents escenaris l’ha convertit en un extraordinari comodí, tant en la participació en l’elaboració de plats de cuina tradicional com en la gestió de reserves i atenció als clients.

Sala
David Martínez
El nostre cap de sala és l’ànima en la gestió dels diferents espais que componen la diversificació de les diferents sales que componen el nostre restaurant. La seva experiència com a gestor/propietari d’alguns locals d’oci nocturn el van portar a gestionar, juntament amb Cecilio Santiago l’anterior “Punta del Riu Tordera” i “Caprichos de la Punta”. Al nostre equip la seva participació en l’atenció al client i el seu tracte personalitzat el converteix en imprescindible, tant pel negoci com pels seus adeptes.

SALA
Vicente Madico
Tants anys treballant al costat d’en Cecilio, l’Ana i en David el converteixen en imprescindible en aquest projecte. El seu coneixement de l’hostaleria, del negoci i dels clients de sempre fan que ningú el pugui superar en compromís i professionalitat. Si existís un carnet que mesurés quilòmetres d’experiència i atenció als nostres clients, atresoraria punts per a diverses vides.
T’estem buscant!
Vols unir-te a nosaltres? Estem buscant talent per unir-se al nostre equip i seguir creixent plegats.